Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förbjudna


Fallande ängel,

skogens vinande smärta,

älvornas fägring




Bunden vers (Haiku) av Veronica Eriksson Blok
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-04-29 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica Eriksson Blok