Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hittade denna på google


Skogens nymf

När jag kommer in i denna vegetation av
grönska och magiska dofter ger det mig
en sådan njutning att kroppens alla tentakler slappnar av.

Förlorar mig in i denna skogsnymf av spektakel,
tar tag i mitt inre rum och förvandlar det till en massa
med förtrollande stavar som virvlar runt i universum.

Nu kollras jag bort till en värld av ljud som ger mig
makten att förvandlas till 'djuret från dem djupaste avgrunder' .
Tystnaden och ron gör mig hel inombords.

Stegvis höjs mitt sinne och njutningen får mig att
bemästra mina behag och slappna av.
Alla nerver lägger sig som en orm runt dina lemmar
och nu känner du att livet ger dig
allt det du har drömt om.

Myser och njuter av detta härliga
spel som får hjärtat att åter pumpa ut
sin allra finaste nektar.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-29 02:29



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en rolig text till en härlig bild!
2016-02-03

  Ljusletaren
Denna stund behöver du så väl liksom andra. Var i stunden och njut/kram
2016-02-01

  Lindha W Gustavsson
En talande text med ett mycket passande foto.
Naturen ger en så mycket gott för våra själar som har förmåga att förlösa sorger och bekymmer. Din text föll mig verkligen i smaken.
2016-01-31

  Valter Örn VIP
Naturen är en helgedom som vi som bor i storstäder är utestängda från tyvärr.
2016-01-30

  Peter Olausson VIP
fint!
2016-01-29

    Dan Myrbeck
I naturens tabernakel
finns ett orakel
och får ordning
på varje tentakel
och spektakel.
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP