Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nostalgi


Back In The Days

jag minns det som igår då vi bomba staden/
målade i tunnlar och trotsa lagen/
rackade två sexpack för dom är dyra/
drack och kickade freestyles i fållelyan/

hockade med polarna hej mannen!/
drog och åkte blades och skate på stalerampen/
hängde i småstaden och busstationen/
minns hur man ville bli den största boven/

hur man bara gled runt och snacka strunt jao/
gick butik till butik på rackarrunda/
vi skissade och rökte brass i källaren hos mamma/
när jag tänker tillbaka kan jag känna mej så gammal/

ja det var back in the days när man var tonåring/
när man torska och fick pissa på strömgården/
och bruden som jag hade då vakna alltid vid mej/
ja det är klart att jag saknar gamla tider/

har dock ändå kvar hopp om framtiden ;)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-29 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl