Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del i mitt sorgearbete


En evig symbol






Hon flög som en fjäril
med sköra vingar

föll
i den svindlande flykten


har tatuerat en fjäril
känner vingarnas lätta beröring




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 678 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-01-30 10:36



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Väldigt fint skrivet.
2016-02-02

    Dan Myrbeck
Fina ord.
Kram.
2016-02-01

    ej medlem längre
Mycket fin minnesbild.
2016-01-31

  överlevaren VIP
Härligt förhållningssätt som ger styrka!
2016-01-31

  Gunnel Eriksson VIP
En fjäril fin metafor för
det vackra med lätt beröring.
Du uttrycker dina känslor så
vackert.
2016-01-31

  walborg
Ett kärleksfullt äreminne
2016-01-31

  louisegirl
Så fint berörande <3
2016-01-30

  Stefan Albrektsson
Ja, fjärilen (från larv-puppa-flygfärdig fjäril) är en underbar symbol! Fint med den fjärilslätta beröringen!! Fint!
2016-01-30

  Cathrin M
Så fint och känsligt. Vacker bild.
2016-01-30

  Maud Louise
Så vackert och berörande! Vet hur det känns när fallet i flykten kom...
2016-01-30

    ej medlem längre
Fjärilen, en bild av det sköra men också det starka. Så vackert skaldat.
2016-01-30

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker minnesbild...
2016-01-30

  M.Eta
Fint minne. Kram
2016-01-30

  Marianne Räf
Ett fint sätt att få henne å
kännas närmare dig, nu...
2016-01-30

    ej medlem längre
Fint Marita,jag har en fjäril tatuerat på min vänstra överarm,gjorde den 1986.
bra skaldat om saknad!
2016-01-30

  Maria Sundelin VIP
En fin påminnelse om livets flyktighet
Kramar
2016-01-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken fin metafor för din saknad. Och att du bär den nära hjärtat.
2016-01-30

  Teresia Ridell
Starkt berörande, vacker i sin överlevnadskonst. Kram
2016-01-30

  Öknens Ros VIP
Vacker och berörande.
2016-01-30

  Eva Helene VIP
Så vackert och berörande!
2016-01-30

  aol
Så fint berörande skaldat vännen
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP