Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är livet

Ibland är livet lite tyngre att bära
När handtagen brister och regnet är blötare
Jag försöker gå framåt mot vinden
men det blir så kallt när mössan blåser iväg
och jag tappat ena vanten
Jag vill vända om
hem till tryggheten med dig
men samtidigt framåt
så du kan bli stolt över mig
Ibland är livet bara lite tyngre att bära
Men det känns inte när du är nära
© Pretty Poet




Fri vers av Pretty Poet
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-30 12:10



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
fin :) lagom lång
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Pretty Poet
Pretty Poet