Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt skrivande

Vers: Jag skriver för att jag bryr mig om mitt folk jag skriver för att det är konst jag skriver för alla de människorna som har en väldigt stark rädsla för att öppna upp sitt hjärta fast de vet att de är orättvist behandlade. Jag behöver inga gillar knappar eller kommentarer på olika slags sociala medier det är inte därför mitt skrivande flödar det är inte därför jag skriver texter det viktigaste är att folk läser att folk läser, ta till sig och agerar att få respons är bara ett plus i kanten. Jag skriver för alla fattiga områden och för alla krigare som har givit allt till sitt folk och land skriver för alla de som gör modiga handlingar och för alla som har ett gott hjärta som ger allt för att hjälpa andra. Mitt skrivande är för alla sorts känslor ledsen, glad, arg eller sårad. Mitt skrivande är för alla sorts tillfällen kärleken, livet, uppror eller protester. Jag skriver för alla flyktingar som har lämnat allt sitt och flytt tusentals mil på grund av all krig. Ref: Jag skriver för jag strävar efter att göra skillnad alla människor är lika värda jag vill visa att det finns sätt som kan förbättra världen det gäller bara att använda huvudet lite gran. Vers: Jag skriver för alla dem som är oskyldiga men ändå sitter i så kallad fängelse jag skriver för de som vill veta sanningen utan att skapa själva en massa problem. Jag skriver för alla som vill göra skillnad som bryr sig om människor, djur och miljön för alla de som har vuxit upp på behandlingshem och förlorat sina föräldrar, syskon och nära vänner. Jag skriver för alla homosexuella för att de är värda att leva så som dem vill precis som vi alla andra. Arnela Arre Kurbegovic (2016 – 01 – 30)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Arnela
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-30 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela