Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ditt namn ska ristas

 

Jag nynnar sången för dig

finner ord som formar

din närvaro i mitt liv

du spirar för mig , var dag

i mitt hjärta växer du

varje slag bygger monumentet

där ditt namn ska ristas.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-30 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP