Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotter - utan kolera

 

Utan helium, utan kolera eller nudlar men med tid som tickar genom huden, lutar vi oss ut genom fönstret och studerar döden mellan gatstenarna. Döden och det där andra klägget, som fastnar under sulorna och skriker om natten. Överlevnad, är lika delar galenskap som Einstein, säger vi och soldaterna vi har packat ner har inga ansikten. Men vi är också, utan helium, utan kolera eller nudlar. 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-31 12:39



Bookmark and Share


    mono
Intensivt!
2016-02-14

    ej medlem längre
Cool upprepning av helium, kolera och nudlar! Spännande.
2016-02-01

  Ulf D VIP
Det här är fint "Överlevnad, är lika delar galenskap som Einstein".
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP