Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den stora illusionen.....


Livets teater

Mörker och ljus

Styrka och svaghet

Gott och ont

Det finns alltid en motsats

Genom det ena lär vi känna
det andra.

Den dagen du inte längre behöver
dessa speglingar har du brutit dig
ur fångenskapen.

Du kan skratta och leva och låta
skådespelarna fortsätta sin teater.

Se mig, hör mig, bekräfta mig
ÄLSKA MIG.....

Hat och krig föds där bojorna och
utrymmet för kärlek inte längre finns.

Den som inte är fri att älska sig själv
kan inte älska någon annan,

Ta ingen biroll i någon annans teater
Ta huvudrollen i din egen.













Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-01 08:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfullt vännen
2016-02-03

    ej medlem längre
Klokt skrivet!
2016-02-02

    ej medlem längre
Det skall jag göra.
2016-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Må facklan aldrig sluta brinna!
2016-02-01

  Trädskugga
En mycket mänsklig text om vad vi alla innerst inne strävar efter(?) Bra konst!
2016-02-01

  M:tin
Va fint!!!!!!
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP