Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frossar dig i vemod

 

Jag är en vilsen tanke

som inte vet sin väg

kommen ut ur mörkret

en krossad drömmare

en vilseledd strateg

 

Jag är en sträng av bläck

som blöder fram vart ord

en vildhjärtad spökfigur

som på ditt vita ark

frossar dig i vemod.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-01 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP