Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om igen

Så gör jag det igen, ser saker där inget finns
Ett flyktigt möte och jag ser en framtid
En blick var visst allt som krävdes, en blick som i efterhand slänger mig tillbaka till det förflutna
En annan gång, en annan själ, liknande känslor
Också det ett flyktigt möte, men ingen framtid
Är jag så svältfödd på den känslan, känslan av att bli sedd, uppmärksammad
Är jag så desperat att vem som helst duger som ger mig det
Eller är det verkligen desperation, kanske är det mänsklighet
Jag är en människa, och just nu behöver jag dig, eller åtminstone bilden jag har av dig i huvudet




Fri vers av Amanda Falck
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-01 11:23



Bookmark and Share


  H.C.B
Talang
2016-03-17

  Robin V
Berörande!
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Falck