Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VISION – DEN OM LIGHED comprehensive guide to the rewriting of history, a desire to create an all-encompassing narrative with which one\'s life is explained.


sålt smöret och tappat pengarna

sony eriCCCCson

du tänker om du tänker om

manipulerar självet till att darra av oro

trohet. vad är det ?

behöver vi alla u+ppmuntran

ljuger som en häst travar

sålt smöret och tappat pengarna

wild! wild! wild!

come be faithfull

ser en öppning här. hoppas att vi orkar ta oss över kullen
till nästa gång.
tanken den är ren

Rethinking Nordic Colonialism

men du! för övrigt såg det ganska bra ut på fronten
men vart ska man ta vägen nu för TIIIIIIIIDEN
(tiden)

tiden den bara tickar så gott den kan.
för annars förlorar vi det stora racet
om tillvarons muskler innifrån och utifrån

men men men!
du känner till kampens mekanismer
och ensamheten.tvivlet i mörkret

hjärtat i galaxen
så kom min vän
kom min vän
i stugan in




Övriga genrer av stockhausen
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-04-29 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stockhausen