Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göteborg februari 2016

Havets grå lungor

Öar och kobbar utspridda i en nordisk tarantella av krossade ögonblick

Blinda, flämtande intill sista skärva av förtröstan och undergång


Jag saknade dig igår

Jag saknar dig idag

Jag saknar dig imorgon


Saknar dig som havets grå lungor och tidens eviga förbannelse.




Fri vers (Fri form) av Björn Björkegren/Blue Bear
Läst 548 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-02 13:36



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Tack allihop för applåder och fina kommentarer!
2016-02-06

    ej medlem längre
Som en färd på vågor av längtan
2016-02-02

    ej medlem längre
En ärlig text om saknadens gissel!
2016-02-02

  Kjell Åhsberg
Saknad är svårt. Gillar kopplingen till havet. Bra!
2016-02-02

  Björn Björkegren/Blue Bear
Que? :)
2016-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Björn Björkegren/Blue Bear
Björn Björkegren/Blue Bear