Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlighet

 

Det jag fått veta
är en hemlighet

Men den berättades
av två personer

En hemlighet
så svår att bära

Men den berättades
av två personer

Jag brister av ensamhet
för den är svår att bära

Men den berättades
av två personer

Det känns orättvist
att behöva bära en hemlighet

Men den berättades
av två personer

Så nu skriker jag den
till världen

För den berättades
av två personer

Om tre personer vet om det
så är det ingen hemlighet




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2016-02-03 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP