Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista andetaget

Dom här sista andetagen på en 7 år lång kärlek.

Med så mycket skratt, smärta och tvivel..
Så mycket som skulle bli så fint

Som slutar i tragedi.

När orken tar slut och inget känns helt längre.

Hur reser man sig efter det?

Var ska man börja?

Ett andetag

Ännu ett..

Livet finns där ännu

Men det gör så ont

Att vara kär i någon annan..




Fri vers (Fri form) av Smygande
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-03 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart
Med få valda ord får du fram så mycket djup i din saknad samtidigt som du visar att det någonstans där framme finns en framtid
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Smygande
Smygande