Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av svavel

Hon släckte ljuset med tårar hon samlat i sin hand.
Ljuset till kärleken.
I mörkret sitter hon,
ty hoppet inom dröjer kvar.




Fri vers av IdaStina
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-04 08:21



Bookmark and Share


  Sören Karlsson
Hej
En vacker och målande beskrivning tycker jag. Finns mycket talang här.
Personligen skulle jag ta bort ordet ty. Tycker det bryter lita va rytmen och stämningen. Utan ty blir det dessutom mer av en öppen utsaga. Lite osäkrare. Men som sagt mycket bra
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina