Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
D.S. är kypare


Ur Dhilope Shilyas dagbok


Full porslinstallrik
oljeskvätt på fingrarna
sedan snabbt iväg




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-04 19:17



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Makalöst bra. D.S. skulle kunna skriva dagbok i en sån där liten fickalmanacka med precis tre rader. Dagar fulla av fulländade haikus. Bravo!
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP