Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vete fåglarna-aforism

 

 

när man rensar agnarna

från vettet

så kan man stå där med 

agnarna  sen och lång näsa

 det vete fåglarna

var vetet förvann




Övriga genrer (Aforism) av Gisela Nordell
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-04 20:58



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
just det där försvann i påsen för rent mjöl
2016-02-06

    Dan Myrbeck
Vetet hamnade i den där påsen för rent mjöl, den med rent samvete.
2016-02-05

    ej medlem längre
Kluriga ord!
2016-02-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd humor!
2016-02-05

  Angel of love
Ja, allt är inte vad det verkar som.
2016-02-04

  Åse Tropp VIP
Med tanke och humor!

2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell