Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte vara någon annan

 

Jag rodnar

ber om nåd i mina syner, synder

dina ögonfransar klipper

vi är så nära

du rör mig känslig

 

jag är lycklig, jag är här

under dig

över dig

bördig med dig

 

jag är bara dig

i dagen, under natten

din mening, ditt arv

kan inte vara

någon annan, utan dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-06 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP