Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillfälligt skolarbete


Tre veckor i skolan

Tre veckor i skolan

har gjort mig ung

även om jag fortfarande är tung

dagens busiga slöa ungar

visade sig vara riktiga kungar

och prinsessor

vänliga artiga kamrater

utan divalater

behandlade mig som en vän

som vill deras väl

och vi räknade och löste problem

för kommande livet

Jag önskar dem alla lycka och arbete

det är givet.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-06 21:38



Bookmark and Share


  walborg
Härligt med denna ömsesidiga respekt
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP