Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bild du tar med dig

 

Så lämnar du en dag

mina händer i ensamhet

att forma den tid

som våra minnen reser

 

I ljudet av min längtan

finner ekot sina rop,

vinden darrar dina ord

som en svepning

över mina axlar

 

Så får du mig

att en sista gång

lyfta ditt namn

se dina läppar forma

den sista sucken

känna doften av din kyss

och få bli den bild

som du tar med dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-07 11:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert! Tycker om dina dikter.
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP