Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en längtan att uttrycka sig i färger........


Motivet


Så gjorde jag det
om och om igen

penslen svepte över
duken hejdlöst
på gränsen till
mani

Inget kan nu
stoppa mig
min lust är
obeskrivlig

Åtrå!

med färger
mot duken
bortom tid
och rum

förenade med
en sista suck!

framträder motivet
i ett väsen

jag aldrig hade
trott.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-04-29 18:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Du får mig verkligen att längta efter en målarduk penslar o färger....snyggpoetat
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg