Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fartfantomen från Lhasa

En fartfantom ifrån Lhasa

köpte bil utan broms, för att gasa

var allt vad han ville.

Nu är denne kille

Himalayavägarnas fasa.




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-07 19:49



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Fyndigt!
2016-02-07

    ej medlem längre
Ha ha rolig;)
Mvh annokas
2016-02-07

  Minkki VIP
inget problem på uppvägen ;)
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP