Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte finnas till

 

Jag är attraherad,

upptagen av

att aldrig vika ner

blicken, längtan

att få visa

att få vara sedd

 

fängslad av

Kvinnan som inte döljer sig

som öppnar sin karta

som visar sina gränser, sina berg, sina dalar

 

utvald att

vara den vackra natur

för mig att vandra i

det underbara

som inte låtsas

att inte finnas till.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-08 17:36



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Nakenhet när den är som bäst...tänkvärda rader!
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP