Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slingerbult



Kom sjung mig en visa om ändlösa nätter
då ungdom och lycka är kruset med mjöd
Kom bjud mig att dansa längs kullar och slätter
då sol färgar himmel i kärlekslust röd

Se pojken, se flickan - hör nattfågeln sjunga
två läppar som möts i en trevande kyss
Se kvällsolen bädda en bädd för de unga
som vakna i drömmen och somnade nyss

Kom sjung mig en visa om morgondaggs hinna
då oskulden tina i rodnads nyans
Kom bjud mig att minna mig bort och försvinna
då sommarn var sången och livet en dans





Fri vers av Allan_i_Dalen
Läst 629 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-16 18:55



Bookmark and Share


  Agnes
\"ho-di-la-di ho-di-la-di hoppsan en sån daaag\"... medryckande och melodisk som om det kom musik ur orden.
2007-04-17

  Jan Linderoth
tonsätter denna i smyg! Säg det inte till någon!
2007-04-16

  Jessica Ebbesson
Nynnar med i din melodiösa och fina text!
2007-04-16

    Juni
Lugn och melodiskt vacker!
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen