Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen är svår



Din sorg är så svår
Sorgen är alltid svår
Min käraste vän
låt mig få vara här bredvid dig
ge mig ett tecken
så jag fär dela sorgern med dig
Din tunga hand på min axel
jag omsluter försiktigt din hand
Jag är här tätt intill dig
Utan ord bara en stund
delar vi stilla det oföklariga
med tystnad
inga ord om då
inga ord om nu
inga ord om sedan
inga ord




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-04-29 21:39



Bookmark and Share


  vissla
det är precis så det är när man står mitt i sorgen
och delar den
Tack!
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors