Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få rätsida på allt....


Rubiks Kub

mina dåliga val jag överser mitt gamla liv jag överger/
känner jag behöver mer men inte då en förmögenhet/
spelar korten ödet ger och försöker ge/
allt för att se mina systrar och bröder le/

brödet blev delat och mättade många magar/
glöden den helar och hjälper en fånga dagar/
vi säker sen mera meningar med livet/
men ni vet att jag tycker forma meningar är livet/

ref:
dom säger jag är psykiskt sjuk/
och vill få rätsida på allt som en rubiks kub/
trots att jag vet att jag är snäll som ett mjukisdjur/
och har slutat se rött som en kuslig tjur/

vers2:
man måste hitta sitt kall sen fixar sig allt/
trots att det kan ta många år innan ilskan blir kall/
när det är fjäskande skådespel och växlande molnighet/
så låt din sol skina i växande belåtenhet/

för ni borde veta jag pallar inte hata/
jag är det svarta fåret som vargarna har skapat/
han som alltid blev haffad av aina där på gatan/
den fula ankungen växte upp förvandlades i sagan/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-10 08:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du verkar vara en väldigt kärleksfull kille! En skön frihet i dina texter som jag här läser som vägen mot att hitta sitt äkta själv bland alla andras och kanske sina egna gamla bilder. Kör på!!
2016-02-10

    Sefarge VIP
En obetvinglig hoppfullhet
I Verklighetens ibland
Skoninglösa hårdhet.
Binder detta ditt Verks rader
Framtidstro och medmänsklighet.
Tack!
:)
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl