Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingledd

nej

du är

inte ensam


jag är

alltid här

ett andetag


inom












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-10 14:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åhh så välformulerat och skirt på ett vackert sätt
2016-02-12

  louisegirl
Så vackert
2016-02-10

  DominiQueen
Ååå så fint....
2016-02-10

  Bibbi VIP
Gott att veta min Vän.
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP