Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde ha bättre koll?!

Ännu en fight

förkylningen eller jag

det är virusfrågan idag

 

Men en fågel kvittrar

i mitt öra att Nu ska du

få höra sången om baciller

 

De går in på frikort så

du kan sparka dem ut

hur snabbt som helst

 

tack lilla Fågel röd

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-10 17:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening!
2016-02-10

  aol
Tack för din dikt så berörande önskan ler,
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP