Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beachlovemakin

jag ligger här
likt på en strand
och du är vågen som sköljer över mig igen och igen

jag väts
smeks
vaggas

ibland hinner jag slicka i mig lite av dig
droppar som sipprar nerför min mungipa
nerför min hals

mina höfter sköljs av dig
smeks av din mjukhet
rivs av din grovhet

lägger mig på rygg
särar på mina ben
låter dig färdas in i mig
ta oss hem




Fri vers av Roxxy
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-10 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roxxy
Roxxy