Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hoppets röst

Mitt i snöyran
ljuder en hoppets röst klart
En fågel sjunger




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-11 09:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Då slår hjärtat lite extra, tycker jag - det känns ibland som om de sitter inne i bröstet och sjunger!
2016-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku som framkallar vårkänslor!
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP