Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm ej oss pappa



dagar och nätter går jag ensam fram med denna känsla
den leker med min själ och kropp
som om jag vore dennes barn
vid min kropp så känner jag kraften av en ängel
jag såg den flyga förbi vid mitt ögas näthinna
jag såg den även försvinna
den försvann ur ögats lins
det är det enda jag minns

sen kom ängeln en gång till
som sa åt mig
att ta det lugn och stå still

den vackra ängeln kysste hela min kropp
och talade med varma ord till mig


vi hjälper dig om du är villig att ta vår hjälp
men
om du inte vill
så kommer världen och dina önskningar att stå still

vi vill ju dig väl vår lilla son
du skapar ditt eget helvete genom sprit med ett hån

låt oss dig nu få skydda
lämna det förflutna du bär
i vår varma kärleksfulla hydda och sfär

älska det fina du har
sluta vara bitter
ta tillvara på dina dar

sök dig till ljuset dit alla änglar bor
ta dig fram för vi ger dig kraft då
där finns inget mörker där havet är blå

gå vidare och lev ditt liv nu
låt aldrig de du älskar
skadas eller falla itu

ge kraften till dina barn som älskar hela dig som du är
låt dem flyga tillsammans genom universums vackra galaxer
låt dem känna hur det är att vara fri och älskad

pappa
pappa

du har försvunnit från oss
varför varför snälla du
ta dig loss från ondskans kedjor

utan dig är vi inget utan ett tomt hav där våra tårar torkat ut
utan dig så får vi gå till din tomma grav är det ditt val av slut

låt oss krama dig igen i vår varma kärleks famn
så att kärleken hos dig äntligen kan ta dig i hamn

glöm det som var
det kommer ljusare och nya dar




Bunden vers av Sokrates
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-11 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sokrates
Sokrates