Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att du vill gå med mig

 

Jag kan möta dig

om du vill

se dig på gatan

och säga hej

stanna på refugen

och se den röda gubben

bli grön av avund,

för att du vill gå med mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-11 17:25



Bookmark and Share


  rondell
Den va rolig! Ett skratt förlänger livet!
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP