Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill städa överallt

plocka upp cigarettfimparna, glasspappren,

pappersmuggarna, bananskalen,

tidningarna som folk trampat på,

skura hela tunnelbaneperrongen och trappan,

ta bort alla äckliga lukter och byta mot en fräsch doft av

blommor

Varför ringer du inte?




Fri vers av JML
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-04-30 01:04



Bookmark and Share


    Lilja
den här var rolig (:
2006-05-01

    Bodil Sandberg
Oro i kroppen...inte ovanligt vid denna tid på året...snyggfångat!
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

JML
JML

Mina favoriter
Väntan
Ett Prickigt Paraply