Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Fruset hjärta"





"Frosttnattens kyla i mörkets makt
famnar mitt frusna hjärta
kristaller av is i vackra former
hindrar känslor från hjärtats kraft

levande i en känsla av död

en kropp utan själ
ett hjärta i en glasyr av is
formad av kylan
mörkrets bästa vän

saknaden efter kärlekens värme
livets supernova
fylld med ljusets energi
de enda krafter jag har kvar av att tina mitt frusna hjärta..."




Fri vers av Sokrates
Läst 188 gånger
Publicerad 2016-02-12 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sokrates
Sokrates