Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värna livets gång

 

Nu sjunger mina röster

alla tiders tonarter

nu dansar alla dagar

sin vals mot solnedgång

 

besvära inte vinterdagen

med att be om evig vår

nej, tag din stund i handen

och värna livets gång.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-12 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP