Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ååååhh!

Är det jag som ÄR yrseln

eller är den fristående 

med ett eget liv

 

I så fall säger jag upp

denna hyresgäst omgående

 

Sen kan jag blåsa fritt

runt i livets karusell

denna ytterst närvarande

komet som kallas för

lördagskväll

idogt försöka njuta en

liten liten stund av ett

ganska långt liv 

ÅÅÅH, får jag lov till

en livets röda dans

färgad i neon av

den otroliga värme

som poppar upp

emellan dansparets

vickeli-vick och

snurelli-snurr

klack och tå samsas

i två par skor så nära

så nära varandra

i tangons svep

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-13 14:50



Bookmark and Share


  Ida-Marianne
Bra beskrivet! Gillar slutraderna. "Två par skor så nära så nära varandra i tangons svep"...
2016-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP