Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av markens svalka kysst

 

En morgon

dröjer ljuset sin väg

genom barkens bröst

men hur underbart

kan inte livet vara

att där få njuta

fågelsångens späda röst

 

Ett öga i mig ser

det andra blinkar tyst

jag vissnar icke mer

i min evighet befriad

av markens svalka kysst.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-14 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP