Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hoppas det här är det sämsta jag någonsin kommer skriva


En dystopisk realism eller en realistisk dystopi?



jag tänker så mycket på
domedagen
jag har blivit besatt av den
den bor i mig och växer
och växer och växer för
för varje jävla dag jag lever
kommer den närmare


det är inte dystopidrömmar,
det är vanlig jävla sanning:
varje dag
är vi en dag närmare döden


en dag blir vi gamla
en dag tar vi slut
en dag dör vi,
det som är vi dör älskling
och jag kan skrika och skrika och gråta
jag kan hålla dig vaken hela nätterna
men

vi kommer likt förbannat

ändå




Fri vers av mögel
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-15 02:01



Bookmark and Share


  Fulbergarn
fy fan va skönt att få dö
och allt blir svart
för det finns inget mörker
i en ändlös natt
ett evigt liv i himmelen
lockar mig inte ett smack
men det var trevligt att läsa
så jag säger tack
för läsning av denna
realistiska dystopi
och drömmer så sött
om en djävulsk utopi
som vi alla lever, skiter
och sover uti


2017-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag frikänd i högsta instans, så för mig utgör domedagen inget skräckscenario och döden bara en övergång till himlen.
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

mögel