Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekskommet rus

 

I tjärnens friska famn

har jag ännu inte

kommit till ro

ingen vila har funnit mig

inte nått mitt status quo.

 

Jag förtröstar i mörker

men längtar mitt hjärta

efter ljus

då en daggens droppe faller

i kärlekskommet rus.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-15 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP