Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fait accompli


- Jag vill absolut inte såra dig, sa hon



Men 
jag
upp-
täckte
allt
för
sent
att
jag
hade
blivit
bränd

->

<-


ett
ljus

->

Det
där
som
jag
blev
förd
bakom




Fri vers av Almagrundet
Läst 566 gånger
Publicerad 2006-04-30 12:40



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
en skön hopklippning av uttryck
snyggt vänt
2007-02-27

  Fredrik P. VIP
Tänkvärd dikt.
Formen väcker tankar.
fullbordat faktum;
smärtan sänker känslor
som bildar ett bränt
uppochnedvänt ljus,
som tänder
ett nytt upprätt ljus
som växer i bakgrunden
när insikten om sveket
klarnar.
2006-04-30

  Gunwale VIP
Fin, underbar "knorr" på slutet!!! Texten flyttas, kastas!, precis som jag tror att känslorna/ världsbilden!/ när man inser att blivit förd bakom ljuset. Snyggt på alla vis!!!!
2006-04-30

  rebecca d
inte roligt att höra, men vädligt roligt att få serverad så här! Kul form och essens, knorren med ljuset....
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet