Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Ny Dag

15 februari 2012, 14:38

helt ny dag men den är precis som alla andra/

bra med rutiner så inte allt faller samman/

men jag vill att något nytt ska hända/

vill smaka på friheten och döda en bitter känsla/



kroppsligt inlåst men fri inombords/

så länge inspirationen flödar i mitt blod/

klarar jag allt och finner mod/

ser strålar från en vintersol, inte klokt/



hur glad man blir av ljuset i mörka tider/

så jag fångar varje dag genom ett mönster i den/

stångar allas hat ler o ångrar alltid knas/

jag gjort men förlåta sej själv är alltid bra/



en helt ny dag ska göra det bästa av den/

slösar inte energi på att känna hatet/

en vacker dag jag lämnar staden/

ett helt nytt liv med den jag älskar galet/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-15 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvlig, levande och hoppfull text på väg mot något nytt. Blir inspirerad!
2016-02-19

  Spiken VIP
Bra skrivet!

Mvh Ekv4ll
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl