Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning att vandra i

 

Som den finaste sträng

i spindelnattens nät

viskar du mig hem

över morgonrodnad

 

du tar emot, där i

mitt darrande steg

du lägger mig plan

räcker mig

en säker gryning

att vandra i.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-16 16:26



Bookmark and Share


    sunnanvind
Underbar ton i denna!
2016-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP