Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå ner på mig.

Kom in i mitt tempel, min herre.
Klä av dig och kom och lägg dig vid mina fötter,
Se mitt sanna jag..

Kryp närmare, min herre.
Och låt dina läppar nudda mina.
Se mitt sanna jag
När jag min rygg kröker sig i exstas.




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 290 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-02-16 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra

Men meningen
"När jag min rygg kröker sig i extas"

Förslag, ta bort "jag" eller "sig" eller du kanske som skrivit ser rytmen på ett annat sätt?
2016-03-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
med paradiset i vy
med himlen i smak
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa