Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack krasch

 

 

Jag kläms

på mitten

 

tick tack

tick tack

 

väser

 

livskamp

 

vad är det värt

är det värt

 

flimmer

tick tack

 

krasch

 

är det nu

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Undine
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-17 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine