Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Djävulsk kärlek

Du berörde mig så djupt

Jag berörde dig
Mer än andra

Men ditt hjärta förvaltade du i helvetet
Jag lyckades nudda det
Men aldrig behålla det

Mina synder tog mig aldrig riktigt hela vägen

Även om det gjorde lika ont
Att älska dig
Som att brinna




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-17 22:11



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

En dikt som får mig att känna
sent ska syndaren vakna.
Finns ett gnutta hopp även i det mörka

Ha det gott
Bosse
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva