Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget ingen

 

Varför

vara här

vara nu

 

vem

vems

hur

 

jag är ingen

inget

 

just nu

 




Fri vers av Undine
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-18 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine