Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske att kärleken är som mest storslagen i våra drömmar????


DRÖMMAR OM KÄRLEK

Öppna ditt hjärta

Värm mig

Låt mig krypa in

Närma mig

Vill du värma mig

Låt ... Mig ... Bli ... Din

* * * * * * *

Hos dig

Vill jag odla

Min kärlek

Strö rosor och mynta

Doft av kaprifol

Sköraste lilla liljan

Skall vaggas och pyntas

Under en ständigt lysande sol

* * * * * * *

JA

In i ditt ögas pupill

I blanka spegeln

Bada jag vill

Spänna segel

Segla som segersäll

Var arla morgon

Och

Sena tiders kväll

* * * * * * *

JA

All min längtan .... tror

Att den

När du drömmer

Om natten

Beskriver den dig

I allra vackraste, ömmaste ord

Honungslena .... sublima

In i denna drömmen .... din

Skall sedan jag kliva .... in

Låta dem driva

Smeksamt som balsam

In i ditt blod .... kela din kind

* * * * * * *

Ooooo .... min sensuella, sensetiva

Jag vill ha dig

Jag vill ta dig

IN I EVIGHETEN

Må denna drömmen

Ständigt för mig givas.






Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-19 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP