Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svar i en dvala

 

Jag vaknar tätt

men är långt ifrån

natten är svart

i ett hjärta som bultar

 

hårt av upphetsning

tagen ur sömnen

en brinnande känsla

 

minnet bleknar

förnimmelsen stannar

bredvid dig

i mig

 

hettan är en storm i det lugna

en darrande hand utan skydd

närheten en frånvarning       

en fråga i stumhet

ett svar i en dvala.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-19 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP