Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina stigar och krokar

Sorgen i mig
har klängen och växter
som tär på mitt blod
men hoppet
det när mig

Kanhända
lyckan min växer
och bär mig
till en grönskande skog.

Jag går mina stigar och krokar
letar efter vägen
söker det rätta på färden
ibland vilsen
men villig att fortsätta


Vad än jag ämnad är
att berätta
i denna världen
går jag mina stigar och krokar
och letar efter vägen.









Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-19 17:59



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nå ! blire nå mer mosspoesi å trollsvansar eller ligg snön kvar än ?
2016-03-02

  gunnnar nylund VIP
Ja, den förbannade kartan ändrar ju
utseende var eviga dag !
2016-02-20

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
I kringelkrokar i jämmerdalens virrvarr av vilseledande vägskyltar som lovar stort men håller litet,
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP